O Goranu

Goran Karna je osnivač metode Inegration Technique. Rođen je u Hrvatskoj, a na Filozofskom Fakultetu u Zadru diplomirao je filozofiju i povijest umjetnosti. U Australiji je diplomirao prirodne terapije – homeopatiju na Health Schools of Australia. Također ima diplomu iz Yumeiho masaže i izučio je vibracijsko liječenje u Indiji. Goran je dobio i Certificate in the Science of ThetaHealing® na institutu Theta Healing Institute of Knowledge (THInK® ), Idaho Falls, USA.

Goran je od najranije mladosti bio zainteresiran za duhovnost i bavio se izučavanjem različitih svjetskih religija, duhovnih pokreta, meditacijom. Za svog duhovnog učitelja smatra Šri Satja Sai Babu koji je značajno utjecao na njegov život i rad. Od svoje 36. godine se u Australiji susreo sa Viannom Stibal i Theta Healing® tehnikom, nakon čega donosi ovu tehniku u Hrvatsku i Srbiju, te je ona od potpuno nepoznate tehnike postala opće poznata stvar.

Do sada je održao više od 350 tečajeva i radionica. U svojoj iscjeliteljskoj praksi imao je uspjeha u tretiranju raznih fizičkih oboljenja kao i emocionalnih problema, trauma, strahova, problema u odnosima, financijskih problema i sl.

Kroz dugogodišnje iskustvo u radu s ljudima, Goran je uvidio na koji način i kroz koje metode je najlakše doći do dubokog iscjeljenja, kako pomoći ljudima da napreduju u svom životu i ostvare sljedeći životni korak. Iz velike ljubavi prema ljudima i doprinosa svijetu, izrodila se ova tehnika, Integration Technique, čija je poruka istinsko prihvaćanje sebe i život u harmoniji s vlastitim bićem.

X
X