O metodi

O metodi

INTEGRATION TECHNIQUE©

PRIHVAĆANJE - RAZUMIJEVANJE – TRANSFORMACIJA - REALIZACIJA

Ova tehnika je proizašla iz mojeg tridesetogodišnjeg rada na sebi i proučavanja duhovnih i iscjeliteljskih tehnika, psihologije, filozofije kao i iz dugogodišnjeg iskustva i rada s ljudima. Tehnika je bazirana na filozofiji integracije (usklađivanja, harmonizacije) svijesti, nadsvijesti ili Svijesti kao bića univerzuma (Duše) i podsvijesti s našim fizičkim tijelom i svakodnevnim životom ili na integraciji duha i tijela. Dolazi do integracije i iscjeljenja svih 5 tijela koje nosimo u sebi: fizičkog, energetskog, mentalnog, tijela mudrosti i blaženstva, što vodi k ekspanziji naše svijesti i realizaciji našeg bića.

Osnovni princip rada je prihvaćanje i transformacija osjećaja, misli, navika, sklonosti, trauma, raznih obrazaca ponašanja, djelovanja i svega onog što smatramo nepoželjnim kod sebe, svega onog što nam se dogodilo i što nam se događa u životu. Sve se, umjesto da se odbacuje, negira ili potiskuje, prihvaća i transformira u višu svijest i kvalitete koje već nosimo u sebi i kojih postajemo svjesni. Sve treba prihvatiti s dobrodošlicom i intimnošću. Sve nas vodi k razvoju, a ne od njega. Koriste se vježbe vizualizacije kao i sposobnost razumijevanja i intuicije. Koristi se inteligencija fizičkog tijela, unutrašnjih tijela i najviše svijesti kako bi došlo do samoiscjeljenja, te prirodnog rasta i razvoja svijesti.

Tehnika nudi jednostavan način rješavanja emocionalnih blokada (kao što su strahovi, kajanje, žaljenje, krivnja, traume, nezadovoljstvo, ogorčenost), kao i poremećaja poput depresije, anksioznosti i sličnih stanja. Svi ti osjećaji i poremećaji tu su samo zbog toga jer nam imaju nešto  poručiti, nešto važno trebamo spoznati, razumjeti. Zašto ne prihvaćamo sebe i svijet i zašto sudimo sebe i druge samo je neznanje ili ne viđenje šire priče svega, nerazumijevanje onog što se stvarno događa. Kad nekome ponudite drugačiju sliku nečeg što se događa u njegovom životu, tada osoba može promijeniti svoju perspektivu i napustiti patnju. Patnju napuštamo kad shvatimo da imamo i druge opcije u životu, da su mogući drugačiji izbori, kad prihvatimo u potpunosti sebe, život i druge, te kad shvatimo da nam ništa ne manjka. Patiti znači biti odvojen od ljubavi, od Boga.

 Sve što bismo htjeli emocionalno i duhovno postići u našem životu već je integrirano u našim stanicama i trebamo se samo toga sjetiti. Naravno, u svemu nas vodi i u cijelom procesu pomaže energija Stvaranja ili Bog ili Svijest. Iscjeljenja i manifestacije bilo čega u našem životu su brza i učinkovita. Naučit ćemo kako da naše manifestacije doprinose našem razvoju, kako manifestirati iz duše tj. kako ostvariti želje naše duše. Brz način rasta i razvoja koji ne zahtijeva posebnu disciplinu ili odricanje od života.

Tehnika nam pomaže da ostvarimo svoj puni potencijal, da se povežemo sa svojom dušom, svojim Višim Ja, svojim božanskim dijelom i da živimo najvišu istinu sebe tj. da osvjestimo ili ostvarimo te kvalitete koje nosi naša duša ili naš božanski dio u svakodnevnom životu, da obogotvorimo svoj život, živimo svoju najvišu svrhu i smisao. Drugim riječima, cjelokupno se naše duhovno znanje integrira u naš život da ga živimo s radošću i ljubavi. Isto tako, da postanemo najbolja verzija sebe i da živimo u jedinstvu misli, osjećaja, riječi i dijela, da naš srce, um, duša i ego koračaju istim putem razvoja i ljubavi, da živimo u visokoj vibraciji svijesti, svjetlosti i mira.

X
X