Krenimo naprijed snažno u životu

Često se pitamo što je to što nas blokira, zašto se osjećamo da smo potpuno stali u životu i da se ne mičemo s mjesta, kako se pokrenuti i napraviti sljedeći životni korak. Pitamo se kako napredovati u životu u području financija, odnosa s drugim ljudima, sa samim sobom, kako unaprijediti zdravlje, promijeniti mjesto boravka, posao.

 

Tijekom mog rada s ljudima otkrio sam da ljudi žele sve ove stvari, ali da se ne osjećaju duboko u sebi dovoljno vrijedni svega toga, ne osjećaju se da zaslužuju sve to. Temeljni osjećaj koji nam daje kapacitet da ostvarimo dobre stvari u životu je osjećaj vrijednosti i bez njega nemamo osnovu za naše snove i za naše manifestacije.

 

Ovaj webinar će vam omogućiti da u potpunosti osvijestite u sebi osjećaj vrijednosti. Osjetit ćete se vrijednim majčine, očeve i Božje ljubavi, a samim tim i svega dobrog u životu. Cilj webinara je rad na temeljnom i dubokom osjećaju vrijednosti koji je neovisan od naših postignuća i koji se nalazi u srži našeg bića. U toku webinara rade se različite vježbe koje korak po korak dovode do realizacije osjećaja da zaslužujemo sve najbolje u životu i da smo dovoljno dobri postići sve ciljeve i manifestacije koje želimo, te snažno iskoračiti naprijed u životu. Uz pomoć jednostavnih i lakih tehnika dolazi se do temeljnih promjena i dubokih transformacija.

Cilj webinara je rad na temeljnom i dubokom osjećaju vrijednosti koji je neovisan od naših postignuća i koji se nalazi u srži našeg bića.

0 h
Trajanje webinara
Comments are closed.
X
X